NÅGOT KOMMER BRÄNNAS NER



LOVE THE SMELL OF DOG ON THE MORNING


Från torsdags till idag så har Pea varit här med sina söta hundar, Dom här dagarna har varit helt Awesome! Vi har värkligen gjort allt för att irritera min bror, vilket vi lyckades med idag. han blev sur när vi stog och vänta utanför badrummet på att han skulle komma och och när han kom så spruta vi ner honom med våra vattenpistoler som vi köpte igår på rústa. haha. Igår skulle vi hämta tre vaktlar till Pea ( minihöns ) så fick vi hem en liten kykling själva, hans namn blev Nemo.

Var berädd på bildbomb i morgon!

SMILE


Fett glad! i morgon kommer Bea hit. Har inte träffat henne sen jag var typ 11 år, kommer knappt ihåg hur hon ser ut haha. Var hos pontus och spela nått spel där man fick en stöt om man var för långsam.. shit jag gör aldrig om det!!
Och pontus.... SLUTA STALKA MIN BLOGG!

ponnii


Det har åskat väldigt mycket idag så blev tvungen att dra ut tven o internet så jag drog till stallet en stund, så skönt att ha ett stall precis brevid där man bor och att man har fått tillåtelse att rida/pyssla me hästarna när jag vill. I morgon drar jag in till norrtälje. ska träffa en kompis, pöjken min och shoppa lite (:

the dark can't hurt you so stop being afraid

Godmorgon har precis vaknat och gått up ur sängen! Igår kväll hade jag svårt att sova så jag satte mig vid den andra datan och lekte lite i photoshop. resultatet blev inge komplicerat bara en liten rolig förändring. Dags för brunch vad sägs om glass. hehe


I will give you two words


The lazy song


Nisse blev dagens model på bild.


Idag blir det en riktigt slapp dag. Ska nu ta fram glass ur frysen och sätta mig ute i solen.Helt otroligt med fint väder idag!

.




Long time ago.


Att vakna upp ur sängen och känna att man är den bästa. det är så jag vill leva

Nu har det regnar i flera dagar och det kommer nog fortsätta så i ett par dagar. I morgon kommer syster och fira min 16 års dag som var förra måndagen. Bättre sent än aldrig.
Idag så gick jag och älsklingen en bit i söderbykarl mot älmsta när vi gick förbi en häst hage där en häst stog. Jag fastna såklart där och prata med hästen men jag tycker så synd om älsklingen som är rädd för hästar. Haha förlåt. Han stog en bit på avstånd och längtade mest hem.
Nu blir det att hitta något bra på tv,n och bara chilla.

back and front


ja som sagt. det finns massor att göra här hemma men inget jag orkar/vill göra egentligen. får väll sätta på musik på högvolym och bara börja städa.. och jag som hade lust att ut och springa idag som jag inte brukar ha och när man tar tag i de och värkligen vill, ja då börjar de spö regna ute. det har ju regnat i flera dagar nu. hur länge ska det hålla på. fast på ett sätt är det mysigt. då kan man mysa under ett täcke och kolla på någon film då fattas bara älsklingen som kommer hit i morrn! längtar!!

RSS 2.0