CAMPING


JAG TYP DOG!


SANNINGEN


MINA BRISTER

Igår var jag högst upp i morgon är jag nedanför.
Jag vill ta med mig kamran och träffa en söt flicka och bara ta massa bilder och framför allt ha kul.



LILLA ROSEN, HON SAKNADE FÄRG

 


DAG I STOCKHOLM

Spenderat hela dagen i stockholm med Vanja. När vi vänta på bussen som var 10 min försenad så träffa vi på Robin som skulle till skansen. Haha vi försökte få en bild på när Robin "sov" men han kom på mig när ja va lite för långsam me mobilen... men fick en hel del bilder endå hehe. Jag och vanja har shoppat i kanske 2 timmar och åt på Pizza hut. Nu har jag tagit en dusch och är helt slut!



NOM NOM


Har just kommit hem från Nelly. Hon, jag och Ebba har fickat typ hela dagen, eller det tog en timme för Ebba att komma eftersom hon vakna runt ett. I morgon ska jag till Stockholm vid tre tiden och shoppa, äta och gå på bio. Tält i skogen på torsdag då..?

I HAVE NOT A BAD HAIR DAY


FAST LOCKARNA KAN FAN DRA


HEADER

håller på och fixar runt lite med headern. tänkte prova den här i ett tag.

Gammla:


Nya:

EN MILJON PÅ BANKEN MEN INGENTING ATT LEVA FÖR


Tråk dag.

.




HAHA när jag vakna i morse hade jag den här på hjärnan! hade ingen aning om hur texten gick men de enda jag kunde var " i'm hot cuz i'm fly you ain't cuz you not " jag brukar inte lyssna på den här låten vet inte ens varför jag tänkte på den när ja precis hade vaknat!

MOTIONS DAGS

Jag har varit ut och sprungit och sitter just nu med en skål blåbär och ett stort glas isté! riktigt mys. Tittar även på top model England, vet inte riktigt tycker ändå att america's top model är bättre än alla dom andra. Men shit vad varmt det är ute! det blixtra hela natten, kul...


BLUÉ BERRY'S AND STRAWBERRYS.


I dag fyller den sötaste pöjken år! jag har varit med Nelly idag, vi gick faktiskt och bada.. väldigt ovanligt av mig men det var faktiskt skönt det har ju varit apa varmt idag. 28 grader och i vattnet var det 22-23 grader! så kallt var det inte. nu sitter jag och väntar på maten vilket kommer ta typ en timme.. vi ska grilla men jag typ dör av hunger och då är det bra att ha sällskap av chips burken hehe. sen har jag massa jordgubbar och halva kylskåpet full med blåbär. det är inte dåligt det.

MY NIGHT

Jag har just duschat och nu fortsätter min kväll med att dricka ett glas jordgubbs smoothie och kolla på family guy! Imorgon kommer Nelly och hennes mamma hit, dom har inte sätt vårat hus än så dom ville komma och kolla runt... dags att städa alltså.....


 


FREAKY FRIDAY


pizza,harry potter 3D och minigolf.


Igår var det pizza och harry potter 3D. Är inget harry potter fan direkt så den va inte mer än okej. Idag klockan tre blev det minigolf med Vanja,Pontus och jocke. jag vann och ser ni nått annat nån annan stans så är det Fake! Nu ska jag hoppa in i duschen.

HATE


ÄR INGET FÖR MIG!
badat en gång i sommar I SÖDERBYKARL och det blir nog inte mer..

DOUGHNUT!


Varje dag nu i en vecka ungefär så har jag åkt med bussen till stan vid 12-13 tiden och kommit hem halv nio på kvällen! Fett jobbigt egentligen, har inte ätit middag hemma på flera dagar...
Idag var jag med Vanja! trök i mig två munkar och sen drog vi hem till henne med massa godis som Ivan och Benja åt upp... dom åt upp massor och trodde det var vanjas och sen kommer dom ner och bah haha vanja och då har vanja redan tagit ner sitt godis så då var det mitt godis dom åt upp!! HAHA Fail. sen åt vi middag och hyrde film och glodde medan Benja prata om alla sina ligg.

PRESENT FRÅN EBBA


Presenten från ebba! fick ingen lama... men jag fick ett jätte fint armband och rosa solglasögon. Sitter nu och pressar film i min nya blommönstrade tjocktröja! visar upp den någon gång.
I morrn ska jag gå upp tidigt så jag hinner ut och springa en sväng, jag och Ebba har inte gjort så mycket men vi har ätit en hel del glass..
på torsdag och lördag har jag blivit bjuden att följa me till grönalund, haha vet inte riktigt hur det blir med det. Nu ska ja fortsätta glo på bride war.

MAKE-UP ON


moas fin fina bild där.

 


 

Ebba kommer hit klockan 13:00. snart alltså, då ska jag få min present också som hon har köpt från Rhodos! undra vad det är.. klädesplagg?, keps?, kanin? eller kanske en lamaa, jag har alltid velat ha en lama :D hoppas det är en lama.


LILLEBROR BLI ALDRIG SOM MIG NÄR DU BLIR STOR


fjortis varning på mig själv! I flera dagar nu så har det bara regnat men jag har hunnit att träffa ett par små pojkar som gör mig väldigt glad! Badat med Isabelle också. Det var väldigt trevligt, vi skrämde varann med att prata om hajar och just då kom det en fisk som hoppa på ytan och vi får panik och springer! Så smarta vi är..  Tycker synd om Isabelle som har jobbat hela sommarn, men rik kommer den bruden bli!

RSS 2.0